FAQ Search Memberlist Usergroups Profile Log in to check your private messages
 Forum Index      Log in  Register
problem uploading image

 
Post new topic   Reply to topic     Forum Index -> Forum Feedback
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Bwood
Community Member


Joined: 20 Sep 2009
Posts: 732

PostPosted: Mon May 16, 2011 10:27 am    Post subject: problem uploading image Reply with quote

After uploading image, when previewing, only part of the url turns yellow and doesn't paste the address ... Confused
Back to top
View user's profile Send private message
Author Message
andy
Community Guide


Joined: 01 Nov 2006
Posts: 6002
Location: Rochester, NY

PostPosted: Mon May 16, 2011 11:19 am    Post subject: Reply with quote

It might be caused by the name of the image file you uploaded. Certain characters can break up the automatic hot-linking. Go ahead and post the address as is in a message here. Usually at worst case scenario people might have to copy and paste the address into a browser. If it is name, you might just be able to rename the file on your computer and then upload it again. Just delete the old one. I would need to see the file address in total to see what could be wrong with it.

Andy
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic     Forum Index -> Forum Feedback All times are GMT - 5 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum

Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
BBTech Template by © 2003-04 MDesign

Problems Registering Contact: help@propsummit.com